Головна  →  Оголошення  →  15 лютого 2022

Увага! Розпочато прийом документів претендентів на присудження Премії за особливі досягнення молоді у розбудові України

Відділом молоді та спорту Печерської районної в місті Києві державної адміністрації розпочато прийом документів претендентів на присудження Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України.

Пропозиції щодо претендентів на присудження Премії просимо подавати відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.11.2007 № 1333 «Про Премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України» (зі змінами).

Інформацію щодо переліку документів, які мають бути подані кандидатами на присудження Премії, та процедуру подання можна дізнатися на офіційному вебсайті Мінмолодьспорту за посиланням: https://cutt.ly/aIucCTg .

Премія присуджується за особливі досягнення молодої особи в попередньому році (при цьому можуть також враховуватися досягнення кандидата на присудження Премії за попередні роки) за такими напрямами:

1) правозахисна та політична діяльність, боротьба з корупцією, розвиток місцевого самоврядування та місцевої самоорганізації населення, вирішення питань житлово-комунального господарства;

2) національно-патріотичне виховання громадян, підготовка молоді до захисту незалежності і територіальної цілісності України, розвиток волонтерського руху, сприяння Збройним Силам та іншим утвореним відповідно до законів військовим формуванням та правоохоронним органам спеціального призначення, надання допомоги особам, які беруть або брали участь в антитерористичній операції в Донецькій і Луганській областях;

3) вшанування та надання допомоги учасникам боротьби за незалежність України у XX столітті, жертвам політичних репресій та членам їх сімей, впорядкування військово-меморіальних об’єктів, пов’язаних з боротьбою за незалежність і територіальну цілісність України;

4) впровадження творчих та новітніх ідей у створенні та веденні бізнесу, створення нових робочих місць, освіта та працевлаштування соціально уразливих категорій населення, у тому числі осіб з особливими потребами, внутрішньо переміщених осіб тощо;

5) популяризація здорового способу життя, спортивної діяльності, профілактики та охорони здоров’я населення;

6) утвердження ролі сім’ї в суспільстві, захист дитинства, материнства та батьківства;

7) культурно-мистецька та наукова діяльність, збереження і популяризація історичної та культурної спадщини;

8) захист населення, територій, навколишнього природного середовища та майна від надзвичайних ситуацій, охорона навколишнього природного середовища, захист тварин.

Прийом документів здійснюється з 15 по 24 лютого 2022 року за адресою: м. Київ, вул. Цитадельна 5/9. Контактна особа – головний спеціаліст відділу молоді та спорту Карпенко Тетяна Василівна, тел. 044-280-21-58, моб. 063-594-06-51.

Перейти до спискуВерсiя для друку