КМДА Київська міська державна адміністрація


28 січня 2022

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди вшанування пам’яті Героїв Крут

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди вшанування пам’яті Героїв Крут

29 січня Україна вшановує День пам’яті Героїв Крут. Вага цієї події в історії визвольної боротьби українського народу досить значна.

Вона знаменувала початок нової епохи пробудження національної свідомості українців, усвідомлення права вільно жити на власній землі та святого обов’язку боронити її.

Трагічна загибель студентського куреня під Крутами стала символом патріотизму і жертовності саме молодого покоління в боротьбі за незалежну Україну.

Зараз проводячи історичні паралелі ми бачимо, що сучасна молодь не залишається осторонь буремних подій, які відбуваються в нашій країні і завжди виступає на передовій, усвідомлюючи свою відповідальність за долю України.

Нехай історичні досягнення та приклади національної мужності такі як подвиг Героїв Крут, надихатимуть нашу молодь на нові звершення заради гідного майбутнього України.

Пам'ятаймо про тих, хто боровся за рідну землю й за становлення української державності!

 

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                           Наталія КОНДРАШОВА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.