Головна  →  Новини  →  26 січня 2022

Наталія Кондрашова провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації

25 січня під головуванням очільниці Печерської райдержадміністрації Наталії Кондрашової відбулась апаратна нарада у Zoom-форматі за участю керівництва райдержадміністрації, керівників структурних підрозділів Печерської РДА та комунальних підприємств району.

Під час наради присутні обговорювали ряд питань, серед яких: благоустрій території району, вивіз сміття та санітарний стан балансових об’єктів; готовність комунальних служб району до своєчасного реагування на можливе погіршення погодних умов;  робота закладів освіти з урахуванням карантинних вимог сьогодення; продовження вакцинальної  кампанії відповідно до етапів імунізації від COVID-19;  активізація функціонування робочої групи з контролю за дотриманням протиепідемічних вимог, тощо.

Окрім того, очільниця району акцентувала увагу присутніх на підвищенні рейтингових показників діяльності Печерської РДА та зауважила, що тільки спільними зусиллями можна домогтися найкращих результатів  життєдіяльності району.

На завершення наради голова райдержадміністрації надала низку доручень відповідним підрозділам і службам та встановила терміни їх виконання.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку