Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Печерська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Інформація з питання виплати одноразової грошової допомоги особам, які отримали тяжкі тілесні ушкодження під час участі у масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 р. по 21 лютого 2014 р.

Опубліковано 22 серпня 2014 року о 15:05

Урядом України 06.08.2014 р. прийнято постанову «Про соціальний захист осіб, які отримали тяжкі тілесні ушкодження під час участі у масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 р. по 21 лютого 2014 р.»  та затверджено Порядок виплати одноразової допомоги особам, які отримали тяжкі тілесні ушкодження під час участі у масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 р. по 21 лютого 2014 р.

Допомога виплачується особам, які отримали тяжкі тілесні ушкодження під час участі у масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 р. по 21 лютого 2014 р. (далі - масові акції), та включені до переліку осіб, які отримали тяжкі тілесні ушкодження під час участі у масових акціях (далі - перелік).

Перелік формується Міністерством охорони здоров’я України (Київ, вул. Грушевського, 7, телефон «гарячої лінії» 0-800-801-333, прийом громадян проводиться за адресою: вул. Ярославська,41, тел. 253-5484, 253-24-39) за результатами судово-медичної експертизи і затверджується зазначеним Міністерством за погодженням з Мінсоцполітики, МВС та Міноборони.

Для виплати допомоги мешканці Печерського району, які отримали тяжкі тілесні ушкодження під час участі у масових акціях та включені до переліку, звертаються до Печерського управління праці та соціального захисту населення з відповідною заявою, в якій зазначаються реквізити рахунка у банку, на який перераховується допомога.

До заяви додаються:                                                                              

- копія документа, що посвідчує особу громадянина України, іноземця або особи без громадянства (з пред’явленням оригіналу);

- копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному контролюючому органу і мають відмітку в паспорті або які не є громадянами України).

У разі відсутності реєстрації місця проживання або перебування особа, яка отримала тяжкі тілесні ушкодження під час участі у масових акціях, звертається із заявою про виплату допомоги до управління праці та соціального захисту населення Печерської районної в м. Києві держадміністрації (м. Київ-01015, вул. Цитадельна, 4/7, телефон для довідок: 288-51-24, часи прийому: понеділок-четвер з 9-00 до 18-00 год., п’ятниця з 9-00 до 16-45 год., обідня перерва з 13-00 до 13-45 год.).

Якщо особа, яка отримала тяжкі тілесні ушкодження під час участі у масових акціях, не може самостійно звернутися за виплатою допомоги у зв’язку із станом здоров’я, вона може подати заяву про виплату допомоги через уповноваженого представника на підставі оформленої у встановленому порядку довіреності.

Орган соціального захисту населення: приймає рішення про виплату допомоги протягом 10 днів після подання заяви та документів необхідних для призначення допомоги.

Допомога перераховується на банківський рахунок особи, яка отримала тяжкі тілесні ушкодження під час участі у масових акціях.

Контроль за цільовим і ефективним витрачанням бюджетних коштів, виділених для виплати допомоги, здійснюється в установленому законодавством порядку.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux