КМДА Київська міська державна адміністрація


19 листопада 2021

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Дня Гідності та Свободи

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Дня Гідності та Свободи

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи на честь початку двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Під час цих революцій українці досягли єдності та взаєморозуміння і довели всьому світу, що гідні вільного та демократичного майбутнього як могутня, глибоко патріотична нація з високим почуттям гідності та незламним духом свободи.

В цей день ми вшановуємо пам'ять Героїв Небесної Сотні, які показали приклад високого патріотизму, свідомої громадянської позиції та непохитності у відстоюванні своїх переконань. Вони залишаться у нашій пам’яті героями, які вибороли наше право на європейське майбутнє.

З нагоди відзначення дня Гідності та Свободи щиро вітаю всіх, хто сьогодні мужньо боронить рідну землю на сході України.

Зичу вам миру, злагоди, сил і натхнення для побудови щасливого майбутнього нашої держави. Нехай буде мирне небо над українською землею, а в кожній родині панує добробут, спокій і радість!

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                           Наталія КОНДРАШОВА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.