КМДА Київська міська державна адміністрація


13 жовтня 2021

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем захисників та захисниць України!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем захисників та захисниць України!

Дорогі захисники і захисниці України!

Вітаю вас зі святом мужності і патріотизму – Днем захисників і захисниць України!

Ця пам’ятна дата об’єднує три величні свята – день Українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці та державне свято – День захисників і захисниць України. Поєднання цих свят є символом зв’язку давньої історичної традиції та багатьох поколінь захисників країни.

Символічно, що саме 14 жовтня, Україна відзначає свято гідних нащадків великих прадідів, у чиїх жилах тече козацька кров, хто впродовж століть боровся за свою землю, відстоював суверенітет України після здобуття нею незалежності та охороняє її кордони зараз.

Низький уклін, велика вдячність і повага всім, хто захищав цілісність і суверенітет нашої України.

Схиляємо голови у жалобі за тими, хто віддав життя за рідну землю.

Сердечно вітаю наших захисників і захисниць та бажаю міцного здоров’я, благополуччя, мирного неба, незламного духу, козацьких звитяг та глибокої духовності. Нехай вам допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці, а в нашому домі – Україні завжди будуть мир, злагода і благополуччя.

 

Слава Україні!

 

 

З повагою

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                    Наталія КОНДРАШОВА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.