КМДА Київська міська державна адміністрація


30 вересня 2021

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Всеукраїнським днем бібліотек!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Всеукраїнським днем бібліотек!

Шановні бібліотекарі!

Сердечно вітаємо вас із професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек!

У всі часи бібліотека була джерелом отримання багатогранних знань, зібраних людством. Книга і сьогодні залишається джерелом інформації, а бібліотекар - хранителем і рушієм людської культури.

Сьогодні бібліотеки міста знаходять і впроваджують нові форми спілкування з читачами. Беруть участь у створенні сучасного інформаційного простору, сприяють формуванню моральних принципів підростаючого покоління. Незамінні помічники в оперативному і якісному забезпеченні інформацією.

Ви несете своїм читачам радість знань, високу культуру, любов до мистецтва. Нехай ваша працьовитість, життєва цілеспрямованість та високий професіоналізм допомагають зберігати і  примножувати інтелектуальний і культурний потенціал нашої рідної країни.

Бажаю вам нових ініціатив, цікавих перспективних проєктів при виконанні свого професійного обов'язку. Нехай ваша праця - праця хранителів людської мудрості - завжди користується заслуженою повагою в суспільстві і знаходить гідний відгук у людських серцях!

Міцного всім вам здоров'я, щастя, благополуччя та нових творчих здобутків у вашій благородній справі!

 

 

З повагою

 

Голова Печерської районної
в місті Києві державної адміністрації                      Наталія КОНДРАШОВА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.