КМДА Київська міська державна адміністрація


23 серпня 2021

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації з нагоди ювілейної дати 30 річниці Незалежності України

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації з нагоди ювілейної дати 30 річниці Незалежності України

Шановні українці!

Сьогодні ми святкуємо ювілейну дату. 30 років тому здійснилася заповітна мрія багатьох поколінь українців – наша нація здобула право самостійно визначати свою долю у власній країні, а на мапі світу з’явилася незалежна держава Україна!

Свято Незалежності - це особливе свято для кожного з нас. Це свято єднання в ім’я процвітання рідної України, нашої свободи і відповідальності за долю Батьківщини. Робити свою країну багатшою  і сильнішою це завдання для кожного свідомого громадянина,  який пам’ятає її минуле,  створює  сьогодення та дивиться у майбутнє.

Незалежність не далася нам легко. І саме тому ми повинні нести відповідальність за те щоб у нашій державі завжди підтримувалися демократичні цінності,  відвертий  конструктивний  діалог, взаємна шана і довіра.

Нам потрібно бути згуртованими навколо національної ідеї - створення сильної держави. Нехай розум, воля і любов до рідної землі об’єднують нас для великої спільної мети процвітання соборної,  нероздільної і міцної України!

Бажаю всім, щоб  це свято  принесло  в наш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир і любов.

Слава Україні!

 

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                        Наталія КОНДРАШОВА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.