КМДА Київська міська державна адміністрація


20 серпня 2021

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Державного Прапора України

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації  Наталії Кондрашової з Днем Державного Прапора України

Дорогі співвітчизники!

Від щирого серця вітаю вас зі святом –  Днем Державного Прапора України!

В нашій державній символіці –  жовто-блакитному Прапорі відображена міць, велич і незалежність нашої держави! Саме влітку, коли наші українські землі повністю відображають кольори нашого прапору, ми відзначаємо це свято. Бо наш Прапор –  це символ споконвічних цінностей: мирного неба та щедрої пшеничної ниви.

Сьогодні Прапор уособлює минуле, сьогодення і майбутнє нашої великої держави.  Цей український символ завжди з нами і в трудові будні, і в тріумфальні моменти. Він надихає нас на наукові відкриття, спортивні перемоги, професійні досягнення,  допомагає гідно  долати всі виклики часу.

Під стягом український народ здобув свою незалежність, соборність та самостійність. І сьогодні наші визволителі відстоюють суверенітет під Державним Прапором.

Бажаю всім миру і добробуту! Нехай завжди в наших серцях живе почуття  гордості за нашу державу і Прапор України майорить над мирною, щасливою, і сильною країною!

 

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                   Наталія КОНДРАШОВА

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.