Головна  →  Новини  →  27 липня 2021

100-річний ювілей відзначає мешканець Печерська Володимир Курило

Сьогодні, 27 липня,  мешканець Печерського району, ветеран війни Володимир Михайлович Курило зустрічає свій славний 100-річний ювілей.

Від імені голови Печерської райдержадміністрації Наталії Кондрашової з нагоди поважного ювілею до довгожителя  з квітами та подарунками завітали заступник голови райдержадміністрації Анатолій Невмержицький разом з начальником управління соціального захисту населення Ольгою Мозговою.

Під час зустрічі поважні гості висловили слова вдячності й шани за багато років сумлінної праці, за незламність у воєнні роки та під час післявоєнної відбудови, за мудрість та досвід. А також побажали ювіляру  міцного здоров’я, гарного настрою, благополуччя,  родинного тепла та затишку.

Біографічна довідка:

Курило Володимир Михайлович народився 27 липня 1921 року в м. Лебедин Сумської області. Є фахівцем у галузі історії України і педагогічної освіти. Під його керівництвом виконано і захищено 16 кандидатських дисертацій. Автор понад 160 праць, серед яких близько 20 монографій та навчальних посібників.

Ветеран Великої Вітчизняної війни.

Нагороджений 3 орденами і 12 медалями, нагрудними знаками Міністерства освіти і науки України «Петро Могила», «А. С. Макаренко», медаллю Національної академії педагогічних наук України «Ушинський К. Д.».

Перейти до спискуВерсiя для друку