Головна  →  Новини  →  23 липня 2021

Тривають перевірки закладів продовольчої та непродовольчої торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування населення, ринків на дотримання карантинних вимог

 

На території Печерського району продовжує працювати група контролю за дотриманням карантинних умов у закладах продовольчої та непродовольчої торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування населення, ярмарків на дотримання протиепідемічних вимог.

В районі діє спільна група у складі представників відділу торгівлі та споживчого ринку, відділу контролю за благоустроєм району, відділу з питань цивільного захисту району, Головного управління Держпродспоживслужби у м. Києві, КП «Муніципальна охорона».

З 19 по 23 липня представниками спільної робочої групи здійснено перевірку у 25 закладах на предмет дотримання карантину людей, санітарно-гігієнічних норм, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб».

Закликаємо усіх підприємців та громадян бути свідомими та не наражати один одного на небезпеку. Протидія хворобі – наша спільна громадянська відповідальність!

Перейти до спискуВерсiя для друку