КМДА Київська міська державна адміністрація


23 липня 2021

Організація та проведення районної культурно-мистецької програми до Дня державного Прапора та 30-річчя незалежності України: тема наради

Сьогодні під головуванням заступника Печерської райдержадміністрації Анатолія Невмержицького за участі керівника апарату Олени Донець та керівників підрозділів адміністрації відбулась робоча нарада з питань організації та проведення районної культурно-мистецької програми до Дня державного Прапора та 30-річчя незалежності України в Печерському районі столиці.

В рамках наради присутні розглянули організаційні питання з виконання розпорядження КМУ від 31.05.2021 № 583-р «Про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення 30-ї річниці незалежності України.

Також обговорено  питання організації та проведення святкової районної культурно-мистецької програми «Україно моя» до 30-ї річниці незалежності України на території  Національного історико-культурного музею Київська фортеця, та утримання території району в належному стані.

За анонсами святкування Дня державного Прапора та 30-річчя незалежності України слідкуйте на  сайті Печерської райдержадміністрації та на сторінці Facebook.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.