Головна  →  Анонси  →  22 липня 2021

Вебінар «Емоційний інтелект та його вплив на персональну ефективність»

Емоційний інтелект - це вміння розпізнавати свої і чужі емоції та керувати ними. Якщо IQ вимірює інтелектуальні, логічні та аналітичні здібності людини, то EQ - особисті та соціальні навички. Вийде подружитися з емоціями - зможете налагодити відносини і з людьми.

Володар високого EQ рідко потрапляє в конфліктні ситуації, а якщо і  потрапляє, то швидко з них вибирається. Він може чітко пояснити свої почуття і, здається, знає назви всіх емоцій і навіть їх відтінків. Вам хочеться попросити в нього поради і підтримки, і ви точно знаєте, що він знайде потрібні слова. Підкоривши собі емоції, ви не тільки швидше побудуєте успішну кар'єру, але і та отримаєте більше задоволення від роботи.

Якщо ви бажаєте ознайомилися з поняттям емоційного інтелекту, його складовими та рівнями, дізнатися, яким чином емоції впливають на прийняття рішень, як можна коригувати свій емоційний стан, приєднуйтесь до вебінару «Емоційний інтелект та його вплив на персональну ефективність» 23 липня 2021 року об 11.00. Спікери – фахівці з профорієнтації Печерської районної філії КМЦЗ.

Долучитися до вебінару можна за посиланням:

https://join.skype.com/AqP6B5lCKPOa

 

Джерело: КМЦЗ

Перейти до спискуВерсiя для друку