КМДА Київська міська державна адміністрація


21 травня 2021

Як покращити рейтингову оцінку Печерської райдержадміністрації – тема наради

Як покращити рейтингову оцінку Печерської райдержадміністрації – тема наради

 

20 травня відбулася нарада під головуванням керівник апарату виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) Дмитра Загуменного з питань формування рейтингових показників роботи адміністрації, зокрема опрацювання звернень,  що надходять до КБУ «Контактний центр міста Києва» і надсилалися на розгляд до Печерської райдержадміністрації. Фотогалерея >>>

Участь у нараді взяли голова Печерської райдержадміністрації Наталія Кондрашова, директор комунальної бюджетної установи «Контактний центр міста Києва» Лариса Магалова, перший заступник голови Печерської РДА Анатолій Корж, заступники голови Печерської РДА Олександр Авдєєнко та Анатолій Невмержицький, керівники та відповідальні особи структурних підрозділів і комунальних служб району.

«Контактний центр міста Києва 1551 - це інструмент взаємодії влади та громади, який має бути ефективним та має бути прикладом для усієї країни.  Наше основне завдання – покращити роботу КБУ», – звернувся до присутніх Дмитро Загуменний.

Так, під час наради  присутніми було розглянуто ряд важливих питань, а саме:

- опрацювання звернень, що надійшли до Печерської райдержадміністрації;

- рейтингова оцінка Печерської райдержадміністрації в розрізі структурних підрозділів за 2020 рік та січень-квітень 2021 року;

- детальний розгляд та аналіз звернень з конкретними прикладами їх розгляду;

- поліпшення рівня виконавської дисципліни розгляду звернень громадян.

У ході презентації учасники обговорили критерії формування рейтингу, якісні показники та мали змогу задати питання щодо покращення їх роботи у сфері опрацювання звернень та отримати вичерпні відповіді на них.

Наталія Кондрашова подякувала всім за активну участь у нараді та наголосила про відповідальне  ставлення до своєчасного та якісного розгляду й опрацювання всіх звернень, що дозволить покращити ефективність роботи Печерської райдержадміністрації. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.