КМДА Київська міська державна адміністрація


7 травня 2021

Звернення голови Печерської райдержадміністрації з нагоди Дня пам’яті та примирення і відзначення Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Звернення голови Печерської райдержадміністрації з нагоди Дня пам’яті та примирення і відзначення Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

День пам’яті та примирення (8 травня) і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (9 травня) – це, без сумніву, надзвичайно важливі дати для Українського народу.

Події, тих здавалось би, далеких років досі болісно згадуються нашими співвітчизниками, бо для Українського народу перебіг Другої світової війни став дуже трагічним.

День перемоги – це свято сильних духом, котрі у дуже непростий час змогли об’єднатися, піднятися на боротьбу та здолати нацизм, тим самим подарувавши нащадкам майбутнє.

У ці пам’ятні дні надзвичайно важливо згадувати та вшановувати як ветеранів, так і усіх, хто постраждав від нацизму: дітей війни, колишніх в’язнів концтаборів, військовополонених.

Глибока повага та вдячність кожному, хто боровся  та продовжує боротися за вільну та соборну Україну, борцям нашої держави усіх часів і поколінь.

Сердечно бажаю всім захисникам Вітчизни міцного здоров’я на довгі літа, мирного неба над головою, сили духу, незламної віри, оптимізму, миру і злагоди!

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни.

 

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                         Наталія КОНДРАШОВА

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.