КМДА Київська міська державна адміністрація


30 квітня 2021

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Воскресінням Христовим!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Воскресінням Христовим!

 

Шановні печеряни! 

Щиро вітаю Вас з одним із найвеличніших світлих християнських свят – Воскресінням Христовим! 

Цьогоріч святкування за юліанським календарем припадає на 2 травня, Великдень – свято, що символізує силу, віру та радість водночас.

Не випадково це свято відзначається навесні, коли прокидається рідна земля, коли цвітуть яблуні та вишні, коли з вирію додому повертаються лелеки.

Воскресіння Христове – це символ вічного оновлення.

Для українського народу Великдень має особливе значення в цей день ми відкриваємо серця один одному із сподіваннями та очікуваннями справжніх Божих чудес.

Бажаю усім, щоб Господь не оминув своєю милістю жодну родину, дав нам міцного здоров’я, сили, терпіння та мужності. Нехай Великдень стане для кожного з нас святом духовного очищення і добра.

Нехай світло пасхальної свічки зігріє ваші серця, а тепло родинного вогнища і непохитна віра додають сил і наснаги для нових звершень на благо нашого району та всієї України. 

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

З повагою

 

Голова

 

Печерської районної в місті Києві

державної адміністрації                                                         Наталія КОНДРАШОВА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.