Головна  →  Новини  →  8 квітня 2021

Капітальний ремонт фасаду закладу дошкільної освіти № 377

Після проведення процедури закупівель та визначення підрядних організацій стартували роботи по капітальному ремонту фасаду дошкільного навчального закладу № 377, що приймає діток у Печерському районі столиці за адресою: вул. Шота Руставелі, 6.

У дитячому садочку вже розпочато проведення робіт з улаштування фасаду, а саме: ремонт штукатурки гладких каменів та утеплення. Крім цього заплановано роботи з оформлення віконних прорізів, встановлення віконних блоків, улаштування зливів, ґрунтування укосів, після чого проведуть фарбування стін.

Перебування діток у комфортних умовах першочергове завдання. Тому виконання робіт знаходиться під постійним особистим контролем керівництва Печерської райдержадміністрації.

Довідково:

Виконання капітального ремонту передбачено розпорядженням Печерської районної в місті Києві державної адміністрації № 84 від 08.02.2021 «Про капітальний ремонт об’єктів, що фінансуються в 2021 році за рахунок бюджетних коштів по Печерській районній в місті Києві державній адміністрації», замовником яких визначено Управління житлово-комунального господарства та будівництва Печерської райдержадміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку