КМДА Київська міська державна адміністрація


4 грудня 2020

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової до Дня Збройних сил України

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової до Дня Збройних сил України

Починаючи з 1993 року, постановою Верховної Ради України 6 грудня визначено як святковий день на честь Збройних сил України.

Вітаю всіх військовослужбовців України – як чоловіків, так і жінок. Ви наші захисники, опора та підтримка держави. Тільки кращі з кращих прийняли присягу в лавах Збройних сил України та стоять на захисті нашої Батьківщини.

Мужні, відважні, надійні – наші захисники та захисниці – прийміть найтепліші привітання з нагоди вашого професійного свята: добра, душевного спокою, впевненості у власних силах, оптимізму та нових здобутків на службі!

У цей день хочу не тільки привітати військовослужбовців зі святом, а й вшанувати пам’ять воїнів, що віддали своє життя у боротьбі за наші кордони, за спокій нашого народу, за майбутнє наших дітей. Вічна слава та пам’ять!

 

 

З повагою,

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                                 Наталія КОНДРАШОВА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.