Головна  →  Новини  →  20 листопада 2020

У Печерському районі тривають перевірки громадських закладів на дотримання карантинних вимог


На території Печерського району продовжують працювати групи контролю за дотриманням карантинних умов у закладах торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування населення, гуртожитків закладів вищої освіти на дотримання протиепідемічних вимог.

У центральному районі столиці діє спільна група у складі представників відділу торгівлі та споживчого ринку, з питань цивільного захисту району, Головного управління Держпродспоживслужби у м. Києві, КП «Муніципальна охорона», представники Печерського управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві.

Так, з 16 по 20 листопада представниками спільної робочої групи здійснено перевірку у 40 закладах на предмет дотримання карантину, санітарно-гігієнічних норм, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб». За результатами роботи груп складено 3 адміністративних протоколи.

Закликаємо усіх підприємців та громадян бути свідомими та не наражати один одного на небезпеку. Протидія хворобі – наша спільна громадянська відповідальність!

Перейти до спискуВерсiя для друку