Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Печерська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

НОВІ ТАРИФИ на послуги з централізованого опалення, гарячого водопостачання, холодного водопостачання та водовідведення

Опубліковано 18 липня 2014 року, о 12:58

п’ятниця
18
липня
2014
Тривалість 0 год. 0 хв.
12 58
12 58
Додати в календар 2014-07-18 12:58:00 2014-07-18 12:58:00 Europe/Kiev НОВІ ТАРИФИ на послуги з централізованого опалення, гарячого водопостачання, холодного водопостачання та водовідведення Організатор заходу event@organizer.email

Національна Комісія, що здійснює державне регулювання цін у сфері комунальних послуг, з 1 липня 2014 року встановила тарифи на комунальні послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води, які надаються ПАТ «КИЇВЕНЕРГО», та тарифи на послуги з централізованого постачання холодної води і водовідведення, що надаються ПАТ «АК «КИЇВВОДОКАНАЛ». Відповідне рішення зазначена Комісія прийняла на відкритому засіданні 18 червня цього року. Підвищення тарифів пов’язане із запровадженням процесу поетапного приведення їх до економічно обґрунтованого рівня, а також спричинене подорожчанням газу, паливно-мастильних матеріалів та підвищенням курсу іноземних валют.

По послугам ПАТ «КИЇВЕНЕРГО»:

Тарифи на послуги із централізованого постачання гарячої води встановлені на рівні 25,10 грн. за 1 куб. метр (з ПДВ), за умови підключення сушки для рушників до системи гарячого водопостачання, і 23,48 грн. за 1 куб. метр (з ПДВ) за відсутності рушникосушіїв.

         Тариф на централізоване опалення для абонентів житлових будинків, які обслуговує ПАТ «Київенерго», сягатиме 375,30 грн. за 1 Гкал (з ПДВ) за наявності будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії. Для споживачів, які не мають лічильників теплової енергії, тариф складатиме 9,22 грн. за 1 кв. метр на місяць (з ПДВ) протягом опалювального періоду.

         Зокрема, тариф на виробництво теплової енергії для ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» становить 248,65 грн/Гкал (без ПДВ), на транспортування – 44,4 грн/Гкал (без ПДВ), на постачання – 2,12 грн/Гкал (без ПДВ).

         Слід звернути увагу, що зазначений тариф є сезонним і діє лише в опалювальний період.

По послугам ПАТ «АК «КИЇВВОДОКАНАЛ»:

         Згідно із постановою Національної комісії «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення ПАТ «АК «КИЇВВОДОКАНАЛ», з 1 липня поточного року діятимуть наступні тарифи:

–       на централізоване водопостачання – 3,89 за 1 куб. м. (з ПДВ);

–       на централізоване водовідведення – 3,58 за 1 куб. м. (з ПДВ).     

ДОВІДКОВО:

На сайті ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» http://kyivenergo.ua/te-home/tarifi розпочав роботу новий розділ, на якому мешканці Печерського району зможуть дізнатись про тарифи на гарячу воду і централізоване опалення, ким встановлюються тарифи і як цей процес регулюється на законодавчому рівні, про пільги і субсидії, які надаватимуться населенню,  а також задати питання, що стосуються тарифів та укладання прямих договорів.

Управління ЖКГ Печерського району

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux