КМДА Київська міська державна адміністрація


30 вересня 2020

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Всеукраїнським днем бібліотек

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Всеукраїнським днем бібліотек

Щорічно, 30 вересня, згідно з Указом Президента України «Про встановлення Всеукраїнського дня бібліотек» від 14 травня 1998 р. № 471/98 своє професійне свято відзначають працівники бібліотек.

У всі часи бібліотека була колискою знань, накопичених людством. Книга і сьогодні залишається джерелом інформації, а бібліотекар – хранителем і двигуном людської культури.

Приємно усвідомлювати, що сучасні бібліотеки є не просто місцем, де зберігаються книги, а й культурними та освітніми хабами, які відповідають потребам суспільства.

Бажаю працівникам бібліотек успішної реалізації усіх проєктів, вдячних читачів, цікавих заходів, натхнення та задоволення від результату роботи.

Нехай ваша праця – праця хранителів людської мудрості та сподвижників новітніх ініціатив – завжди користується заслуженою повагою в суспільстві і знаходить гідний відгук у людських серцях!

Міцного вам здоров’я, щастя, благополуччя та нових творчих здобутків у вашій благородній справі!

 

 

З повагою,

Голова Печерської районної        

в місті Києві державної адміністрації                                                                  Наталія КОНДРАШОВА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.