КМДА Київська міська державна адміністрація


17 вересня 2020

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем рятівника!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем рятівника!

Шановні рятівники! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята, яке щорічно відзначається 17 вересня.

Це свято людей сильних духом, які з честю забезпечують надійний захист природного багатства, життя людей від вогню,  стихії та техногенних катастроф. Те, що для звичайних громадян є подвигом, для вас – просто робота. Кожен ваш день – це випробування сили і волі, результат зразкового виконання свого професійного обов’язку.

Прийміть слова щирої вдячності за вашу працю, високу майстерність, професіоналізм, самовідданість та самопожертву під час виконання службових  обов’язків.

Бажаю  вам міцного здоров'я, добра та благ, людської вдячності та шани, життєвої наснаги  та якомога менше тривожних викликів.

Окремо хотілося б відзначити полковника служби цивільного захисту, начальника Печерського районного управління ДСНС України у м. Києві Дривинського Петра Петровича та його команду. Нехай здійсняться всі ваші плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим, сонячним та дарує радість перемог!

Зі святом!

 

 

 

Голова Печерської районної
в місті Києві державної адміністрації                                                                                              Н. КОНДРАШОВА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.