КМДА Київська міська державна адміністрація


24 серпня 2020

Привітання голови Печерської райдержадміністрації Наталії Кондрашової з нагоди 29-ї річниці незалежності України

Привітання голови Печерської райдержадміністрації Наталії Кондрашової з нагоди 29-ї річниці незалежності України

Шановні співвітчизники!

24 серпня – знаменна дата для кожного українця – саме в цей день 1991 року Верховна Рада України ухвалила Акт проголошення незалежності України.

Незалежність – це велике надбання українського народу, який здобув своє право на свободу. Історія національного державотворення визначила майбутнє України як держави та відкрила безмежні можливості для зростання добробуту кожного громадянина.

Дата проголошення незалежності стала довгоочікуваним втіленням українців до свободи та самовизначення, переломним моментом в історії розвитку нашої держави та невичерпним прагненням до звершень заради миру та добробуту.

У цей знаменний день усі українці згадують наших героїв – борців за незалежність, які своїм внеском у державотворення зробили Україну такою, якою ми її знаємо сьогодні. Хочеться побажати, щоб кожен із нас пам'ятав: лише цілеспрямованість та працьовитість стануть рушійною силою процвітання України, національного відродження, економічного піднесення та духовної свободи.

Від усієї душі бажаю Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, щастя, добра, достатку й миру на рідній землі, готовності творити та працювати заради незалежності нашої України.

Нехай гордість за нашу державу наповнює серця, надихає на плідну працю, заради процвітання незалежної України, дарує надію та вселяє віру у майбутнє!

 

 

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                                          Наталія КОНДРАШОВА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.