КМДА Київська міська державна адміністрація


17 серпня 2020

Громадський бюджет – 5: у Києві стартувало електронне голосування за проєкти

Громадський бюджет – 5: у Києві стартувало електронне голосування за проєкти

Сьогодні, 17 серпня, стартувало електронне голосування за проєкти Громадського бюджету-5, яке триватиме до 15 вересня 2020 року.

У столиці це вже п’ята кампанія голосування, до якої допущено більше 1400 проєктів Громадського бюджету-5 на суму понад 715 млн грн. У Печерському районі столиці допущено до голосування 22 проєкти на загальну суму понад 13 млн грн.

Проголосувати за проєкти Громадського бюджету можна на сайті: https://gb.kyivcity.gov.ua/. Необхідно натиснути «Переглянути проекти» та обрати до 5 проєктів, які ви хочете підтримати.

А також, окрім вже звичного голосування на сайті, проголосувати за проєкти можна використовуючи мобільний додаток Kyiv Smart City.

Загалом на реалізацію проєктів у місті Києві передбачено 170 млн грн – це найбільша сума за п'ять років проведення Громадського бюджету.

Ці кошти міська влада виділяє для розвитку місцевого самоврядування, демократичних процесів прийняття рішень, громадянської активності та партнерської взаємодії.

Щороку кількість проєктів та киян, що беруть участь у голосуванні, зростає. Долучайтесь і ви!

Оголошення проєктів-переможців буде відбуватися до 1 жовтня, а реалізація — до 31 грудня 2021 року.

Довідково:

Відеоінструкція для голосування за проєкти Громадського бюджету https://www.youtube.com/watch?v=ub7HUre_kK8&feature=youtu.be



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.