КМДА Київська міська державна адміністрація


26 червня 2020

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Конституції України!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Конституції України!

Шановні співвітчизники!

 

Щорічно, 28 червня, відповідно до Указу Президента України відзначається державне свято – День Конституції!

Сьогодні минає 24 річниця з дня, як наша держава отримала основоположний Закон новітньої України – Конституцію, що визначила людську гідність, життя та здоров’я найвищою цінністю.

Відтоді Україна засвідчила своє прагнення розвиватись, а у серці кожного українця назавжди закарбувалось бажання жити у вільній, демократичній та соборній державі.

Як гарант незалежності України та головний оберіг демократії,  Конституція увійшла у суспільне життя та розпочала активно розбудовувати майбутнє українського народу формуючи кращі політичні, економічні й духовні моделі нашого суспільства.

Переконана, згуртувавшись заради спільної мети – процвітання України, як цивілізованої європейської держави, ми продовжимо самовіддано працювати в напрямку вдосконалення країни та прославляння її на міжнародній арені.

Тож, у цей святковий день вітаю кожного українця, патріота своєї держави з національним святом – Днем Конституції України та від щирого серця зичу усім злагоди й миру, міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги для подальшої плідної праці на благо Батьківщини!

Нехай у кожного з нас міцніє почуття гордості за свою державу та Конституцію України, що гарантує втілення мрій і дає відчуття впевненості на щасливе майбутнє.

Слава Україні!

 

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                                       Наталія КОНДРАШОВА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.