КМДА Київська міська державна адміністрація


19 червня 2020

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Дня медичного працівника!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Дня медичного працівника!

Дорогі медичні працівники!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом!

Споконвіку, професія лікаря була чи не найпотрібнішою і найшановнішою. І недаремно, адже в усі часи, саме медичним працівникам люди довіряють найцінніше – своє здоров’я і життя.

Ваша професія викликає глибоку повагу і надзвичайну вдячність. Від дбайливості, милосердя та терпіння медпрацівників залежить життя кожного з нас.

Щодня, проявляючи безмежне співчуття і неабияку стійкість, ви поспішайте на допомогу й даруєте людям віру та надію на одужання.

І зараз, переживаючи період пандемії, Україна, як і увесь світ, зрозуміла неоціненну роль невтомної праці медичних працівників, які самовіддано піклуються та боряться за здоров’я й життя пацієнтів, ризикуючи власним.

Щиросердно висловлюю Вам слова вдячності за чесну працю, безмежне добро й професійність. Зичу вам та вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя, оптимізму й нових досягнень.

Впевнена, що ваша відданість справі завжди поєднуватиметься з щирим співчуттям до людей, добротою і високою відповідальністю за здоров’я нації.

Нехай ваша нелегка праця приносить радість, а добро, дароване людям повертається до вас сторицею!

Зі святом!

 

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                                                  Наталія КОНДРАШОВА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.