Головна  →  Новини  →  12 червня 2020

Всесвітній день донора: благородна справа, що рятує життя мільйонів людей

Всесвітній день донора: благородна справа, що рятує життя мільйонів людей

Щороку, 14 червня, ми, разом з міжнародною спільнотою відзначаємо Всесвітній день донора крові та висловлюємо слова вдячності мільйонам людей, які рятують життя і зберігають здоров'я інших людей, здаючи свою кров.

Донорство – важлива громадська діяльність, що допомагає зберегти тисячі людських життів, адже щомиті у людей будь-якого віку і походження виникає потреба в переливанні крові.

Тому донор, який здає кров, робить свій безцінний внесок у порятунок найдорожчого для кожної людини – життя.

Всесвітній день донора дозволяє нам не лише вкотре висловити вдячність людям, які добровільно здають свою кров, а й глибше усвідомити значення цієї почесної та благородної справи.

Донор дарує можливість одужання та ще один шанс на життя. І з кожним роком українці все активніше починають добровільно здавати кров.

Дорогі донори, велика вдячність вам за те, що даруєте людям надію на порятунок, за ваше добро та милосердя. Бажаємо вам міцного здоров’я, благополуччя, успіхів і миру.

Печеряни, долучайтесь до благородної та надзвичайно важливої справи –добровільної здачі крові, врятуйте чиєсь життя!

Довідково:

Із нагоди Всесвітнього дня донора крові усі охочі можуть здати кров 12, 15-17 червня, детальніше за посиланням: https://kyivcity.gov.ua/news/iz_nagodi_vsesvitnogo_dnya_donora_krovi_usi_okhochi_mozhut_zdati_krov_11-12_ta_15-17_chervnya/

Перейти до спискуВерсiя для друку