КМДА Київська міська державна адміністрація


1 червня 2020

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Міжнародним днем захисту дітей!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Міжнародним днем захисту дітей!

Дорогі діти! Шановні батьки!

 

Сьогодні, 1 червня, ми відзначаємо світле та прекрасне свято – Міжнародний день захисту дітей!

Щорічно, цей день відзначається більш ніж у 30 країнах світу і покликаний звернути увагу громадськості на соціальний захист прав дитини.

Турбота про молоде покоління – головний обов’язок батьків, суспільства та держави, а захист їхніх прав є одним із найголовніших завдань. І день захисту дітей є чудовою нагодою наголосити та вкотре підкреслити, що всі діти мають рівні права у сферах: виховання, освіти, охорони здоров’я та свободи думки. 

Діти – це наше майбутнє, яке формується у теперішній час. Від кожного з нас залежить успішне становлення особистості дитини, що саме ми вкладемо у підростаюче покоління, які зерна добра та чесності у них посіємо.

І перед нами стоїть важливе завдання – залишити дітям країну, якою вони будуть пишатися, яку вони продовжать прославляти на світовій арені, демонструючи свої здібності та досягнення в спортивній і науково-дослідній діяльності, з любов’ю у серці до своєї держави.

Я переконана, об’єднавши зусилля, ми продовжимо створювати умови для цілісного і гармонійного розвитку дітей, дбатимо про їх щастя і благополуччя, й надалі будуватимемо вільне суспільство рівних можливостей, де кожен юний громадянин почуватиметься впевнено.

У цей святковий день щиросердно бажаю усім міцного здоров’я, злагоди, наснаги та миру, а вам, любі діти, бажаю успіхів у навчанні, реалізації своїх талантів і втілення найзаповітніших мрій. Пам’ятайте, ви – наша гордість і надія!

Зі святом!

 

З повагою

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                                        Наталія КОНДРАШОВА

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.