КМДА Київська міська державна адміністрація


29 травня 2020

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Києва

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Києва

Шановні кияни!

Дорогі печеряни!

Щиросердно вітаю вас з Днем Києва!

 

Київ – серце країни та дійсно європейське місто, що по праву носить звання міста з великим історичним і культурним спадком, міста з великою душею. І сьогодні Київ відзначає свій 1538-й День народження.

В одному зі своїх привітань мер Києва Віталій Кличко зазначив, що був у багатьох містах світу, але Київ – найкращий і найгарніший: «Саме тут неповторні вулиці і площі, церква та старовинна архітектура, захоплююча історія, могутній Дніпро і зелені пагорби. Але головне багатство нашого міста – це його люди – чуйні, щирі, гостинні і з гарним почуттям гумору!».

Українська столиця, овіяна легендами й уславлена героїчними сторінками багатовікової історії, давно здобула визнання по-справжньому європейського міста, у якому хочеться жити, працювати, розважатися та будувати своє майбутнє.

Київпоєднує у собі те,що здавалося б неможливо поєднати: старовинну архітектуру та сучасні хмарочоси,  вузькі вулиці та просторі проспекти, історичні пам’ятники та сучасні арт-об’єкти. Це місто гармонії минулого і майбутнього.

Завдяки мешканцям Києва, столиця надзвичайно стрімко розвивається і квітне, йде в ногу з часом та є безумовним локомотивом розвитку всієї країни. Я дякую вам за любов та турботу про рідне місто, за натхнення та сили, які ви вкладаєте у його процвітання.

Впевнена, разом ми продовжимо гідно відповідати викликам сучасності та працювати у напрямку щасливого, європейського майбутнього Києва й країни в цілому!

Від щирого серця бажаю усім нам міцного здоров’я, мудрості, оптимізму та завзяття у  втіленні найкращих задумів, спрямованих на розквіт славетного міста Києва!

Зі святом!

 

З повагою

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                              Наталія КОНДРАШОВА

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.