КМДА Київська міська державна адміністрація


8 травня 2020

Звернення виконувача обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павла Бабія з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Звернення виконувача обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павла Бабія з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

 Шановні ветерани!

Дорогі печеряни!

 Щороку, Україна разом з усім світом відзначає День пам’яті та примирення і річницю з Дня перемоги над нацизмом. І в ці травневі дні ми віддаємо данину глибокої поваги всім людям, завдяки яким стала можливою перемога Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні. 

 Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства, а внесок українців в перемогу був одним із визначальних. У ті страшні роки загинуло понад вісім мільйонів наших співвітчизників. 

 День Перемоги завжди викликає почуття безмежної гордості за героїчний вчинок українського народу та гіркий сум водночас, адже багато понівечених долей та мільйони загиблих героїв, віддали свої життя в ім’я досягнення Перемоги. Ми добре знаємо ціну війни, тому плекаємо мир.

 Зараз, подвиг переможців у Другій світовій війні гідно продовжують українські солдати, які проявляючи неабияку жертовність захищають незалежність та територіальну цілісність України на східних рубежах. 

 Історія нас вчить, що Український народ перемагає тоді, коли ми єдині, соборні та діємо разом.

 Цьогоріч ми відзначаємо 75-у річницю з дня Перемоги у Другій світовій війні. Та скільки б не спливало б часу, ми завжди схилятимемо голови перед пам’яттю наших героїв, хто ціною власного життя захистив рідну землю та щоденно віддаємо данину глибокої поваги ветеранам війни, доземний уклін і безмежна вдячність Вам.

Від щирого серця бажаю мирного неба над головою, злагоди та благополуччя всім українцям. Нехай ці пам’ятні дати будуть для кожного з нас джерелом любові до рідної землі, надихають на нові звершення та стануть запорукою того, що в майбутньому подібна трагедія не повториться.

 1939–1945. Пам’ятаємо. Перемагаємо.

 

З повагою

 

Виконувач обов’язків голови

Печерської районної в місті Києві 

державної адміністрації                                                                                                                                Павло БАБІЙ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.