Головна  →  Новини  →  25 березня 2020

Привітання виконувача обов’язків голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Павла Бабія до Дня Служби безпеки України!

Привітання виконувача обов’язків голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Павла Бабія до Дня Служби безпеки України!

Шановні співробітники та ветерани Служби безпеки України!

Щиро вітаю вас з професійним святом!

25 березня 1992 року Верховна Рада прийняла Закон «Про Службу безпеки України» і сьогодні минає 28-а річниця з дня створення.

Відзначаючи цей день, ми можемо з впевненістю та гордістю сказати, що Служба безпеки України є дієвим механізмом для захисту безпеки держави та її громадян.

За весь період існування Служби безпеки України, ви, співробітники та ветерани СБУ своєю невтомною, самовідданою та надзвичайно відповідальною працею заслужили авторитет у суспільстві.

Адже вашим пріоритетним завданням є не лише захист територіальної цілісності та державного суверенітету України, а й піклування за долю кожної людини, сьогодення і майбутнє українців.

Беззаперечно, ваша служба відповідальна та складна, а Ви – справжні патріоти України, для яких захист інтересів держави є справою честі.

Сподіваюсь, що працівники Служби безпеки України так само залишатимуться зразком гідності та відданості державі, а принципова позиція кожного й надалі буде запорукою розквіту і процвітання України.

Тож, з нагоди професійного свята висловлюю вам, шановні співробітники та ветерани Служби безпеки України вдячність за сумлінне й самовіддане виконання конституційного обов’язку, вагомий внесок у зміцнення національної безпеки нашої держави.

Від щирого серця бажаю вам та вашим родинам добра, злагоди, міцного здоров’я, невичерпної енергії, наснаги та нових здобутків на благо України.

Слава Україні!

 

З повагою

Виконувач обов’язків голови

Печерської районної в місті Києві  

державної адміністрації  Павло БАБІЙ

Перейти до спискуВерсiя для друку