Головна  →  Оголошення  →  13 березня 2020

Печерська РДА припиняє особисті прийоми громадян для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19


У зв'язку із заходами щодо попередження поширення коронавірусу COVID-19, з 16 березня 2020 року призупиняється проведення особистих прийомів громадян, керівництвом, відділами, управліннями та службами Печерської районної в місті Києві державної адміністрації відповідно до Закону України «Про звернення громадян».

Також рекомендуємо вам обмежити свої візити до Управління (Центру) надання адміністративних послуг, Управління праці та соціального захисту населення, Служби у справах дітей та сім’ї, інших державних органів або перенести їх до покращення епідемічної ситуації.

Пропонуємо надсилати ваші звернення на офіційну електронну адресу: [email protected], запити на інформацію: [email protected].

Просимо вибачення за тимчасові незручності!

 Довідково:

Рішення про зупинення проведення особистих прийомів громадян у Печерській райдержадміністрації прийнято відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020  року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та пункту 19 протоколу від 10 березня 2020 року позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку