Головна  →  Новини  →  13 березня 2020

Привітання виконувача обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павла Бабія з Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

Привітання виконувача обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павла Бабія з Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

 

Щиросердно вітаю вас з професійним святом, яке щорічно відзначається у третю неділю березня відповідно до Указу Президента України – Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Сфера житлово-комунального господарства – одна з найважливіших соціально значущих сфер, адже це тепло й затишок в кожній оселі, чистота вулиць, безперебійне функціонування громадського транспорту та побутових послуг.

Своєю нелегкою роботою працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення щоденно забезпечують соціальну стабільність та громадський спокій.

Ваш високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи та оперативність – запорука успішного розвитку Печерського району та столиці України в цілому.

Надзвичайно важко уявити життя країни без цілодобової роботи працівників комунальних служб, тож від щирого серця висловлюю вам слова вдячності за сумлінну працю в забезпеченні життєво важливих потреб та добробуту людей.

Зичу вам міцного здоров’я, наснаги, злагоди, ініціативи у виконанні професійних завдань та успіхів у нелегкій, але такій потрібній людям справі.

Переконаний, що і надалі ви продовжите злагоджено, сумлінно та чесно виконувати свою роботу не зважаючи на будь-які труднощі, аби наш рідний Печерськ ставав кращим!

 

 

З повагою

 

Виконувач обов’язків голови

Печерської районної в місті Києві 

державної адміністрації                                                                  Павло БАБІЙ

Перейти до спискуВерсiя для друку