Головна  →  Новини  →  12 березня 2020

Павло Бабій підписав чотирьохсторонній Меморандум про співпрацю в напрямку організації документально-патріотичних кінопоказів

Павло Бабій підписав чотирьохсторонній Меморандум про співпрацю в напрямку організації документально-патріотичних кінопоказів

12 березня 2020 року, відбулось урочисте підписання чотирьохстороннього Меморандуму про співпрацю між Печерською райдержадміністрацією, ТОВ «Міжнародний продюсерський центр «For-post», продюсером-виконавцем ФОП Дріз О.Я. та ФОП Грачова Н.С. Фотозвіт.

З початку 2020 року на території Печерського району проведено 3 заходи з показу національно-патріотичних фільмів для студентської молоді і військовослужбовців організованих Печерською райдержадміністрацією та «Міжнародним продюсерським центром «For-post».

Так, свої підписи у документі поставили виконувач обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій, генеральний директор Міжнародного продюсерського центру «For-post» Олена Дріз, продюсер-виконавець продюсерського центру «For-post» Олександр Дріз та фізична особа-підприємець Надія Грачова.

 «Сподіваюсь, що підписаний Меморандум продовжить розбудову документального кіно в інноваційних формах в Україні. Вірю, що таким чином, проводячи покази героїко-патріотичних документальних фільмів для громадян, ми ще більше пробуджуємо патріотичну свідомість українців», - зазначив Павло Бабій.

Основною метою цього Меморандуму є організація кінопоказів та інформаційних заходів для широкого загалу відвідувачів Печерської районної в місті Києві державної адміністрації та гостей району.

Довідково:

Міжнародний продюсерський центр «For-Post» засновано у 2003-му році. Головною метою центру є популяризація України у світі та розвиток героїко-патріотичного і культурного мовлення як в державі, так і за її межами.

Перейти до спискуВерсiя для друку