КМДА Київська міська державна адміністрація


21 лютого 2020

Павло Бабій прозвітував громаді про виконану роботу за 2019 рік

Павло Бабій прозвітував громаді про виконану роботу за 2019 рік

Сьогодні, 21 лютого, виконувач обов’язків голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Павло Бабій відзвітував громаді про роботу районної влади за 2019 рік, з метою забезпечення належного інформування громадськості. Фотозвіт>>>

Захід відбувся, за участю: депутатів Київської міської ради, помічників народних депутатів і депутатів Київської міської ради, мешканців району, керівників об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів, членів Громадської ради при Печерській РДА, керівників організацій, установ та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

Під час доповіді Павло Бабій детально розповів громаді про використання коштів, реалізацію освітніх, соціальних, культурних програм, програм із розвитку туризму, інформаційної політики та інше.

Так, відповідно до порядку денного розглянуто 12 питань, зокрема:

1. Виконання бюджету міста Києва та Програми соціально-економічного розвитку в частині освоєння коштів, де головним розпорядником є Печерська районна в місті Києві державна адміністрація.

2. Благоустрій території району, контроль та протидія розміщенню несанкціонованої стихійної торгівлі.

3. Стан житлово-комунального господарства у Печерському районі, виконання державних та міських програм.

4. Заходи, які здійснюються з метою належного проведення опалювального сезону, в межах повноважень.

5. Заходи, які вживаються відділом з питань майна комунальної власності, для передачі вільних нежитлових приміщень в оренду та надходження коштів за оренду до бюджету.

6. Реалізація освітніх державних та міських програм у навчальних закладах району.

7. Забезпечення державних та міських соціальних програм у районі.

8. Стан забезпечення житлом громадян, які знаходяться на квартирному обліку в Печерській районній в місті Києві державній адміністрації.

9. Взаємодія структурних підрозділів Печерської районної в місті Києві державної адміністрації із правоохоронними органами для протидії адміністративним та кримінальним правопорушенням.

10. Організація та проведення сільськогосподарських ярмарків у районі.

11. Реалізація державних та міських програм із охорони здоров’я.

12. Реалізація державних та міських програм із розвитку туризму, культури та інформаційної політики.

Виступ виконувача обов’язків голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Павла Бабія.

Ознайомитись з презентацією>>>

Підсумовуючи звіт, Павло Бабій наголосив на тому, що Печерська районна в місті Києві державна адміністрація відкрита для діалогу в реалізації будь-яких інноваційних, соціально спрямованих та інших проєктів.

На завершення звіту про виконану роботу за 2019 року всі присутні мали можливість поставити питання виконувачу обов’язків голови щодо життєдіяльності Печерського району та отримати вичерпні відповіді на них.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.