КМДА Київська міська державна адміністрація


20 лютого 2020

Звернення виконувача обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павла БАБІЯ до Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

Звернення виконувача обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павла БАБІЯ до Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

Шановні співвітчизники!

 

20 лютого, відповідно до Указу Президента України, встановлено День пам’яті Героїв Небесної Сотні.

 І сьогодні ми вшановуємо подвиг Героїв Небесної Сотні, людей, які постали на захист демократичних цінностей, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

 Тоді, відстоювати право жити в кращому майбутньому, озброєні лише щирою любов’ю до України на Майдан вийшли справжні патріоти, відважні громадяни з різних куточків України, різних національностей, різного віку й різних професій та об’єднанні прагненням змінити життя кожного українця на краще.

 Революція Гідності 2013-2014 років вписана у найвеличніші сторінки історії і ніколи не зітреться з нашої пам'яті, нестерпним болем відгукуючись у наших серцях.

 Беззаперечно, ті події сколихнули весь світ та змінили кожного з нас. Дорогою ціною навчили нас бути небайдужими, брати на себе відповідальність і стояти за Україну до останнього подиху.

 Ми завжди будемо пам’ятати Героїв, яких назвали «Небесною Сотнею». Кожен з них боровся за право жити у вільній, демократичній та суверенній державі і кожен із них заплатив за свої переконання найвищу ціну – життя.

 Їх подвиг згуртував увесь цивілізований світ на підтримку нашого вибору і нині продовжує надихати мільйони українських патріотів, адже Герої вкотре довели, що український народ – нескорений, а дух його – незламний.

 У цей пам’ятний день, схиляю голову перед світлою пам’яттю Героїв Небесної Сотні, хто з великою жагою в серці відстоював щасливе, європейське майбутнє України та демократію. Вірю, що їх героїчний вчинок віками житиме у наших серцях.

 Слава Україні! Героям слава!

 

З повагою

 

Виконувач обов’язків голови

Печерської районної в місті Києві 

державної адміністрації                                                                                    Павло БАБІЙ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.