Головна  →  Анонси  →  11 лютого 2020

12 лютого Марина Хонда візьме участь у відкритті відділення для реабілітації дітей з інвалідністю в Дарницькому районі

12 лютого о 10:00 у Дарницькому районі відкриють відділення ранньої соціально-медичної реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем, розумово відсталих дітей та дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки Територіального центру соціального обслуговування Дарницького району.

У відкритті візьмуть участь:

  • Марина Хонда – заступниця голови КМДА;
  • Руслан Світлий – директор Департаменту соціальної політики КМДА;
  • Ярослав Лагута – виконувач обов’язків голови Дарницької РДА.

Місце проведення: вул. Бориспільська, 28-Б.

Акредитація ЗМІ за тел.: 202-74-61, 202-74-26, 202-74-48.

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected]

Контактна особа на місці: Павличук Олександр, 063-358-53-54.

Довідково.

У закладі передбачено надання послуг із комплексної реабілітації дітей з інвалідністю, у першу чергу, із захворюванням на ДЦП.

У Дарницькому районі зареєстровано 1632 дитини з інвалідністю, із них 169 – із ДЦП, яким необхідна реабілітація. У цьому відділенні реабілітаційні послуги будуть надаватися курсами 21 день для 16 дітей, після чого буде формуватися наступна група для охоплення якнайбільше дітей з інвалідністю, які мають потребу в таких послугах. До відділення й у зворотному напрямку дітей на візках буде доставляти спеціалізоване авто з підйомником. Заходи з реабілітації будуть проводитися відповідно до Меморандуму про співпрацю Терцентру соціального обслуговування з Консультативно-діагностичним центром дитячим Дарницького району, таким чином за рік пройдуть реабілітацію 170-200 дітей з інвалідністю.

У відділенні будуть надаватися послуги реабілітації за формами: психолого-педагогічна, соціальна. Фізична, медична.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку