КМДА Київська міська державна адміністрація


23 січня 2020

Павло Бабій зустрівся з дітьми із Луганської області, які вперше відвідали столицю

Павло Бабій зустрівся з дітьми із Луганської області, які вперше відвідали столицю

23 січня 2020 року, виконувач обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Пало Бабій зустрівся з дітьми, які приїхали до столиці з смт Комишувате Попаснянського району Луганської області з ознайомчою екскурсією. Фотозвіт>>>

 Дітей під час екскурсій супроводжували – військовий капелан військової частини 3066 Національної гвардії України Микола Візер та вчитель української мови та літератури Комишуваського навчально-виховного комплексу «ДНЗ-ЗНЗ» Тамара Любенко.

  Під час зустрічі Павло Бабій розповів дітям про центральний район столиці та роботу Печерської райдержадміністрації, у свою чергу діти розповіли про життєдіяльність смт Комишувате та про свої враження від столиці України.

 Також Павло Бабій кожному вручив пам’ятну сувенірну монету, на якій зображено герб Печерського району та солодкі подарунки.

 За ініціативи Павла Бабія для школярів з Луганської області підготували програму відвідування Києва, зокрема екскурсію до унікального музею становлення української нації з реалістичними фігурами історичних діячів України різних епох та сфер життя.

 Печерська райдержадміністрація у співпраці з військовою частиною 3066 Національної гвардії України організовує у рамках національно-патріотичного виховання дітей та молоді екскурсії для дітей.

 Національно-патріотичне виховання дітей та молоді України – пріоритетний напрямок державної політики, тому задля формування громадянської свідомості і активної життєвої позиції підростаючого покоління, Печерська райдержадміністрація й надалі ініціюватиме проведення заходів патріотичного спрямування для молоді.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.