Головна  →  Новини  →  17 січня 2020

Катерина Печерська: Спільними зусиллями та наполегливою працею ми продовжимо займати лідируючи позиції


Сьогодні, 17 січня, заступник керівника апарату Печерської райдержадміністрації Катерина Печерська провела робочу нараду з відповідальними особами за опрацювання звернень, що надходять до комунальної бюджетної установи «Контактний центр міста Києва 15-51» та включені до рейтингових показників діяльності.

На початку засідання Катерина Печерська відмітила, що 2020 рік Печерська райдержадміністрація розпочала займаючи лідируючі позиції, а саме І-ше місце за рейтинговими показниками:

«Мені дуже приємно відзначати, що 2020 рік ми розпочали з лідируючих позицій. Дякую всім за плідну роботу, вірю, що спільними зусиллями та наполегливою працею ми продовжимо займати І-ше місце за рейтинговими показниками і будемо докладати максимальних зусиль для досягнення ще кращих результатів».

Крім цього, під час наради розглянуто питання стосовно впровадження методики розрахунку виконання звернень громадян з питань житлово-комунального господарства, забезпечення благоустрою та з питань життєдіяльності району.

Катерина Печерська звернула увагу присутніх на використання методичних рекомендацій для роботи із зверненнями громадян, що надходять до комунальної бюджетної установи «Контактний центр міста Києва 15-51».

Також Катерина Печерська акцентувала увагу на взаємодії з мешканцями, які звернулись до контактного центру, наголосила на необхідності проводити аналіз показників власної діяльності, працювати в напрямку їх покращення та тримати на постійному контролі невідкладне та оперативне опрацювання звернень громадян.

Перейти до спискуВерсiя для друку