Головна  →  Новини  →  20 грудня 2019

Печерська райдержадміністрація відзвітувала громаді про виконану роботу за перше півріччя 2019 року

Печерська райдержадміністрація відзвітувала громаді про виконану роботу за перше півріччя 2019 року

Сьогодні, 20 грудня, у Печерській районній в місті Києві державній адміністрації прозвітували громаді про роботу районної влади за перше півріччя 2019 року. Фотозвіт.

 Захід відбувся за участю мешканців району, депутатів Київської міської ради Алли Шлапак та Ярослава Діденка, помічників народних депутатів України  і Київської міської ради, керівників об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, органів самоорганізації населення, житлово-будівельних кооперативів, членів Громадської ради при Печерській РДА, керівників організацій, установ та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

 Насамперед виконувач обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій звернувся до присутніх зі вступним словом:

 «Діяльність Печерської райдержадміністрації побудована на принципах відкритості та прозорості, а система демократичного управління поєднала в собі найефективніші практики співпраці держави та громадськості. І сьогодні, представляючи звіт про підсумки роботи Печерської райдержадміністрації за І півріччя 2019 року, перше, що варто зазначити, це те, що 2019 рік був насичений подіями, наполегливою працею, сповнений новими досягненнями, успішними проектами та творчими здобутками».

 У ході звіту присутнім доповіли про проведені заходи, виконанні завдання та їх результати, використані кошти державного бюджету та інші питання щодо діяльності райдержадміністрації за перше півріччя 2019 року.

 Зокрема розглядались питання економіки, житлово-комунального господарства, благоустрою, екології, соціального забезпечення, розподілу житлової площі, а також галузей освіти та охорони здоров’я.

 Підсумовуючи звіт, Павло Бабій наголосив на тому, що Печерська райдержадміністрація завжди відкрита для діалогу в реалізації будь-яких соціально значимих проєктів.

 Детально ознайомитись про роботу Печерської райдержадміністрації впродовж першого півріччя 2019-го року можна за посиланнями:

 Громадський звіт про роботу Печерської райдержадміністрації за І півріччя 2019 року - Презентація >>>

 Текстова частина доповіді >>>

Перейти до спискуВерсiя для друку