Головна  →  Новини  →  12 грудня 2019

Павло Бабій провів засідання місцевої комісії ТЕБ та НС з питань перевірки закладів освіти напротипожежну безпеку


Сьогодні, 12 грудня, виконувач обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій провів засідання місцевої комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо протипожежного захисту об’єктів освіти, дитячих садочків, шкіл, професійно-технічних закладів і закладів вищої освіти, гуртожитків, закладів охорони здоров’я, та соціального захисту населення, закладів культури з масовим перебування людей.

Так, під час засідання комісії виконувач обов’язків заступника начальника відділу з запобігання надзвичайним ситуаціям Печерського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві Дмитро Ткаченко доповів про дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки об’єктів закладів дошкільної та загально середньої освіти, професійно-технічних закладів і закладів вищої освіти, гуртожитків, закладів охорони здоров’я, та соціального захисту населення, закладів культури з масовим перебування людей. 

Наприкінці засідання Павло Бабій надав доручення керівникам структурних підрозділів та комунальним підприємствам району спільно з Печерським РУ ГУ ДСНС України у м. Києві провести позапланову (планову) перевіркуоб’єктів освіти, дитячих садочків, шкіл, професійно-технічних закладів і закладів вищої освіти, гуртожитків, закладів охорони здоров’я, та соціального захисту населення, закладів культури з масовим перебування людей. 

Довідково:

Перевірки будуть проведені на виконання доручення Президента України Володимира Зеленського у зв’язку із трагічними подіями, які виникли під час пожежі в Одесі.

Перейти до спискуВерсiя для друку