Головна  →  Новини  →  12 грудня 2019

Київблагоустрій долучається до боротьби зі стихійною торгівлею у Печерському районі

Печерська райдержадміністрація проводить жорстку політику щодо ліквідації стихійної торгівлі у центральному районі столиці, адже стихійна торгівля – це потенційна небезпека для споживача.

Так, за зверненням народного депутата України Анни Пуртової, фахівцями відділу контролю за благоустроєм Печерської райдержадміністрації спільно з Печерським управлінням поліції ГУНП у м. Києві та Печерським підрозділом Київського громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Муніципальна варта щодня проводяться рейд-перевірки територій району щодо незаконної торгівлі.

Відтепер, для недопущення самовільного зайняття частини земельної ділянки, на якій проводиться торгівля з рук та вжиття відповідних заходів у Печерському районі долучається й Департамент міського благоустрою разом із інспекторами КП «Київблагоустрою».

Торгівля з рук у невстановлених місцях є правопорушенням, за яке передбачено адміністративну відповідальність, тому, просимо всіх громадян долучитися до виявлення порушення та повідомляти про незаконну торгівлю відділ контролю за благоустроєм Печерської РДА, за тел: (093) 768 85 85 та Національну поліцію України «102».

Зробимо Печерськ кращим разом!

Перейти до спискуВерсiя для друку