Головна  →  Анонси  →  9 грудня 2019

10 грудня подарують крісла колісні дітям та молоді з інвалідністю

10 грудня о 15:00 у Київській міській державні адміністрації відбудеться благодійна акція у рамках якої подарують крісла колісні дітям та молоді з інвалідністю. Про це повідомили у ГО «Творче об’єднання дітей і молоді з фізичними обмеженнями «Студія «ДІМФО».

Крісла колісні, які передадуть дітям та молоді з інвалідністю, виготовлені за індивідуальними замірами світовим лідером у виробництві ортезно-ортопедичних виробів та технічних засобів реабілітації – фірмою «Ottobock Global Foundation».

ГО «Творче об’єднання дітей і молоді з фізичними обмеженнями «Студія «ДІМФО» вже понад 20 років опікується проблемами дітей та молоді з інвалідністю. Багато членів організації користуються кріслами колісними і від того, наскільки зручними та мобільними є крісла, залежить якість їхнього життя.

Спільно з Німецьким Фондом Ottobock Global Foundation організацією реалізовано благодійний проєкт «Кожна дитина – особистість». Результатом проєкту є виготовлені за індивідуальними замірами фірмою Ottobock крісла колісні для 12 членів організації. Така допомога Фондом надається в Україні вперше.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, 1-й поверх, конференц-зала (прес-центр) КМДА.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку