Головна  →  Новини  →  6 грудня 2019

Мери міст, які прибули на форум міст-лідерів у боротьбі зі СНІДом та туберкульозом, відвідали Dialog HUB

Мери міст, які прибули на Міжнародний форум «Лідерство міст у відповіді на епідемії ВІЛ/СНІДу та туберкульозу», відвідали навчально-освітній центр Dialog HUB, який є прикладом взаємодії міста з неурядовими організаціями у боротьбі з ВІЛ/СНІД. У заході взяв участь перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Dialog HUB – це один із прикладів ефективної взаємодії міста з негромадськими організаціями. Одним із його напрямів діяльності є боротьба з ВІЛ. Тут можна безкоштовно пройти тестування на ВІЛ, отримати психологічний супровід та допомогу у отриманні безпосереднього лікування. У цьому їм допомагають працівники столичних медзакладів», – підкреслив Микола Поворозник.

Окрім того, тут організовують лекції та тренінги для дітей і дорослих на різноманітні теми, які стосуються сексуального освіти.

«Відкриті розмови дозволяють донести доступно інформацію про те, як не заразитися ВІЛ, де можна пройти тестування і що робити далі. Тут ті, хто мають ВІЛ-позитивний статус, отримають підтримку і при бажанні можуть розповісти свою історію, яка обов’язково стане прикладом для кожного», – розповів Микола Поворозник.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку