Головна  →  Новини  →  6 грудня 2019

Привітання виконувача обов’язків голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Павла Бабія з Днем Збройних Сил України

Привітання виконувача обов’язків голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Павла Бабія з Днем Збройних Сил України

Шановні військовослужбовці та працівники Збройних Сил України!

 Щороку, 6 грудня, країна відзначає національне свято всіх українських військовослужбовців – День Збройних Сил України!

 Це свято захисників Батьківщини, які присвятили своє життя військовій службі, вірному служінню народові України та підвищенню безпеки держави.

 На долю нашої держави випало чимало потрясінь і випробувань, які вже закарбувались на сторінках історії України. І завжди, на сторожі рідної землі,  за першим її покликом ставали мужні захисники.

 Зараз наша країна переживає важкі часи і кожний військовий – це зразок національного бойового духу, сили і могутності українського народу.

 Переконаний, що присягу в лавах Збройних Сил України прийняли тільки віддані патріоти, сильні духом та щирі серцем люди, для яких честь, свобода і воля не просто слова, а сенс життя. Саме тому вам довіряють українці.

 Збройні Сили є запорукою нашої державної незалежності та гарантом безпеки нашого суспільства від зовнішніх викликів.

 Мужність і професіоналізм, виявлені українськими солдатами у ході миротворчих операцій під егідою ООН, ОБСЄ та Європейського Союзу, вже неодноразово довели всьому світові свою незламність та здобули повагу і вдячність.

 Вірю, що Збройні Сили України і надалі з честю виконуватимуть свій обов’язок перед Вітчизною, надійно захищатимуть мир і спокій українського народу.

 Висловлюю слова вдячності всім військовослужбовцям Збройних Сил України за віддану службу, високу мотивацію та вірність обов’язку! Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов'ю та підтримкою близьких.

 

Слава Україні!

 

 

З повагою

 

Виконувач обов’язків голови

Печерської районної в місті Києві 

державної адміністрації                                                                       Павло БАБІЙ

 

Перейти до спискуВерсiя для друку