Головна  →  Новини  →  5 грудня 2019

На Печерську тривають рейдові перевірки зі стихійної торгівлі біля станцій метрополітенів


Наразі, завдяки спільним зусиллям фахівців відділу контролю за благоустроєм Печерської райдержадміністрації, Печерського управління поліції ГУНП у                 м. Києві та Печерського підрозділу Київського громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Муніципальна варта» біля станцій метрополітену «Печерська» та «Арсенальна» ліквідовано несанкціоновану торгівлю.

Звертаємо вашу увагу! Якщо ви бачите торгівлю з рук біля звертайтесь та повідомляйте про порушення до Національної поліції України, за телефоном «102».

Нагадаємо, що за зверненням народного депутата України Анни Пуртової, щодня проводяться рейдові-перевірки щодо функціонування незаконної торгівлі біля станцій метрополітену.

Печерська райдержадміністрація й надалі буде проводити рейд-перевірки у районі, задля повної ліквідації незаконної стихійної торгівлі на території Печерського району.

Довідково:

Торгівля з рук у невстановлених місцях є правопорушенням, за яке передбачено адміністративну відповідальність відповідно до ст. 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що тягне за собою накладення штрафу у розмірі від 1 до 7 неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку