Головна  →  Новини  →  5 грудня 2019

Соціальні виплати отримають понад 100 внутрішньо переміщених осіб, за рішенням Печерської РДА

 

05 грудня 2019 року відбулося засідання комісії з питань призначення/відновлення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам при Печерській райдержадміністрації.

 Під час засідання членами комісії розглянуто 120 заяв щодо призначення (відновлення) соціальних виплат та щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.

 За результатами розгляду заяв, членами комісії прийнято відповідні рішення, зокрема:

  • управлінню праці та соціального захисту населення Печерської райдержадміністрації призначити соціальні виплати 116 внутрішньо переміщеним особам та відмовити у призначенні щомісячної адресної допомоги 2 особам;
  • Печерській районній філії Київського міського центру зайнятості призначити відповідні виплати 1 внутрішньо переміщеній особі;
  • Правобережному відділенню Управління ВД Фонду соціального страхування України у м. Києві призначити страхові виплати 1 внутрішньо переміщеній особі.

 Довідково:

За детальною інформацією можна звернутись до управління праці та соціального захисту населення Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, за тел.: (044) 254 20 99, (044) 280 00 29.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку