Головна  →  Новини  →  5 грудня 2019

Привітання виконувача обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павла Бабія з Міжнародним днем волонтера

Привітання виконувача обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павла Бабія з Міжнародним днем волонтера

Шановні волонтери!

Щорічно, 5 грудня, уся світова спільнота відзначає Міжнародний день волонтера.

Волонтери – люди з добрими і чуйними серцями, які не очікують винагород і за своїм власним бажанням та моральним обов’язком допомагають вирішувати найгостріші проблеми сьогодення на благо суспільства.

Сміливість та патріотизм волонтерів є новою сторінкою в історії країни, адже у час, коли Україна перебуває у складній ситуації, коли порушено територіальну цілісність, волонтери відчайдушно допомагають українській армії та населенню, які перебувають в зоні зіткнення на Сході країни.

Небайдужість до чужої біди, причетність і співпереживання — те, що веде волонтерів вперед. Саме ви - люди з чуйними серцями, стали справжніми янголами-охоронцями для багатьох громадян, що потребують допомоги.

Дорогі волонтери, ви є взірцем людяності й доброчинства. Продовжуючи свою благородну справу, ви надихаєте на щире почуття обов’язку, мотивуєте на справжній патріотизм та робите значний внесок у справу зміцнення нашої держави.

Прийміть найщиріші вітання зі святом і слова подяки за вашу безкорисливу працю на благо процвітання добра і миру, за турботу про людей та допомогу у скрутну хвилину. Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею.

Успіхів у всіх починаннях та життєвої енергії вам!

 

Зповагою

 

Виконувач обов’язків голови

Печерської районної в місті Києві 

державної адміністрації                                                                       Павло БАБІЙ

Перейти до спискуВерсiя для друку