Головна  →  Новини  →  3 грудня 2019

Павло Бабій провів апаратну нараду щодо погіршення погодних умов

Павло Бабій провів апаратну нараду щодо погіршення погодних умов

Сьогодні, 03 грудня, виконувач обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, представниками комунальних підприємств району та Печерського районного управління ДСНС України в м. Києві. Фотозвіт

На порядку денному розглядались актуальні питання життєдіяльності району, благоустрою територій, наявних проблем стихійної торгівлі та шляхів їх вирішення.

Особливу увагу Павло Бабій приділив погіршенню погодних умов та підготовці снігоприбиральної техніки:

«У зв’язку з погіршенням погодних умов вчора, 57 одиниць спеціальної техніки вийшли на позиції і розчищали вулиці Печерська цілу ніч. Наразі, наше завдання не допускати утворення небезпечної ожеледі на дорогах, тому спецтехніка комунальних служб Печерського району завжди повинна бути готова до розчищення центральних вулиць столиці від снігу».

Крім цього, на засіданні розглядалось питання щодо якісного та результативного проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу.

Наприкінці наради Павло Бабій дав доручення відповідним структурним підрозділам відпрацювати порушені питання, а також доручив комунальним службам району слідкувати за змінами погодних умов та у разі їх погіршення задiювати додаткову спецтехніку.

Перейти до спискуВерсiя для друку