Головна  →  Новини  →  21 листопада 2019

Заборгованості заробітної плати на підприємствах: завдяки Печерській РДА погашено понад 46 мільйонів гривень

 

21 листопада 2019 року в Печерській райдержадміністрації відбулося засідання комісії з розгляду питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення в Печерському районі.

 Станом на сьогодні, завдяки проведеній роботі Печерською районною в місті Києві державною адміністрацією погашено заборгованості із виплати заробітної плати на   підприємствах загальною сумою 46,5 мільйонів гривень.

 Також комісією постійно надаються рекомендації керівникам (представникам) підприємств, які спрямовані на погашення заборгованості із виплати заробітної плати та платежів до бюджету.

 Стан справ з погашення заборгованості із виплати заробітної плати і податків, наповнення бюджету та підвищення розміру заробітної плати на підприємствах до середнього розміру заробітної плати у відповідній галузі по місту знаходиться на постійному контролі в Печерській райдержадміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку